Huwelijk Hans & Susanne

Huwelijk Hans & Susanne

Toegegeven, er zijn ergere dingen dan een hele dag trouwfoto’s maken op een huwelijk…

Het was vroeg dag die ochtend, ik vertrek richting Balen voor de trouwdag van Susanne & Hans. Susanne wordt in alle rust klaargemaakt voor haar grote dag, mooi kapsel & make-up en dan die prachtige jurk aantrekken! De eerste foto’s voor een lange dag zijn genomen. Susanne had geen mooiere keuze kunnen maken, ze zag er schitterend uit. Enkele minuten later verraden de twinkelingen in Hans zijn ogen hetzelfde!

Hans & Susanne hadden voor het gemeentehuis de nodige tijd voorzien om foto’s te gaan nemen. Ze hadden me verteld over hun lange zoektocht naar mooie locaties maar uiteindelijk besloten ze: waarom niet gewoon foto’s nemen hier in de buurt. Beter kon hun beslissing niet zijn. We namen prachtige plaatjes.

Het weer zat ook mee en zo kon ik een heleboel mooie herinneringen vastleggen. Daarna konden we rustig genieten van het burgerlijk huwelijk en de ceremonie. Ik hou ervan als koppels kiezen om iets te doen dat helemaal bij hun past en ik had het gevoel die dag dat ze helemaal deden wat ze wilden en in gedachten hadden, dat het hun ding was.

Na de ceremonie bleef ik ook nog even voor de receptie en het avondfeest. Na het dessert was het alweer tijd om dit mooie koppel de nacht in te laten dansen & lachen.

Ook hadden we nog een photobooth geplaatst die enorm veel succes had. Vrienden, familie en ook het koppel zelf toverden de gekste foto’s uit hun hoed met onze photobooth.

Bedankt Hans & Susanne dat ik bij jullie mocht zijn op deze toch wel heel speciale dag. Ik ben zeker dat jullie leven samen zal uitgroeien tot heel erg mooie dingen!

Meer foto’s zijn te vinden op http://www.knfotostudio.be

Huwelijk Hans & Susanne-280Huwelijk Hans & Susanne-240Huwelijk Hans & Susanne-813

 

Auteur: KNfotostudio

Huwelijksfotograaf Nijs Koen, Windmolenstraat 24 - 3800 Sint-Truiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s